четвъртък, 4 август 2011 г.

Sea presents






Малките камъчета от Варна,пристигнаха в София,в този вид.  :")

13 коментара:

  1. Много харесвам рисувани камъчета! Виждах дори едни с пожелания по тях! Интресно е! А тези са си направо идеални!Поздрави, Карлсон!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни!:) Толкова ярък отпечатък от лято върху всяко

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни са! Това ми напомни как като малка събирах мидички и камъчета като ходехме на море. Почти усещам мириса на морето :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ех че приятно лятно ми стана посред зима! Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  5. :")Благодаря ви момичета!Лято то е още в мен! :")

    ОтговорИзтриване
  6. Много идейно! Много ми харесаха мидата и рибката. Просто как си се сетила да ги направиш... това е най-добрия спомен от морето :)Предполагам може и по-цветни да бъдат. С какво са рисувани всъщност?

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  8. Много красиви камъни са се получили с тези рисунки. Много свежо и лятно предложение за украса на един дом.Рисунката с направената рибка върху камъка е много оригинално, в първият момент изглежда като истинска.Стават и за чудесни подаръци от морето, хем и ти самият си вложим творчество в подаръка и така се е получил безценен. Само трябва да намерим подходящи камъни, да бъдат гладки и светли на цвят.Идеално занимание е и за деца, сега като се замисля, като им дадеш по една четка и боички, ще си спечелиш няколко спокойни минутки. Поздравления и ще очаквам и други публикации тук.

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления за красивите камъни, които сте сътворили. Имате богато въображение и търпение, за да ги направите.Но знаейки какъв ще бъде крайният резултат и , че ще зарадвате някого е добър стимул за такива творби.Изпипани са добре, харесва ми камъка на който рибката те гледа леко на една страна и ти се усмихва, напомня ми Мона Лиза.

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря ви за хубавите думи :")
    Когато морето ти залипсва е наистина добър спомен.Трябват ти само перманентен маркер и любимо камъ4е! :")

    ОтговорИзтриване
  11. Да рисуваш върху камъни е много приятно изкуство.Помня преди години и аз опитвах и на скоро попаднах на тези камъни, цветовете не са мръднали.Това наистина е един прекрасен и вечен подарък. Имаш усет и към цветовете и идеите да рисуваш морски неща върху тях е чудесна.Могат да стоят за украса и да се сещаш за морето и вълните.Рибките са станали страхотни и много весели.Вместо да се купуват магнитчета, ето по едно камъче с надпис супер подарък.Много успехи желая.

    ОтговорИзтриване
  12. Приятни са рисунките, дори и през зимата като ги погледнеш могат да те стоплят, благодаря за предложението.

    ОтговорИзтриване
  13. Blagodarq na vsi4ki za interesa,otbivaite se "nasam". :")

    ОтговорИзтриване